MEGRENDELT TERMÉKEK ÁTVÉTELE

2013.09.19 17:27

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

Rendelés esetén választhatsz személyes átvételt is abban az esetben, ha Miskolcon, vagy környékén élsz.

Előzetes egyeztetés után Miskolcon hétköznap házhoz szállítjuk, vagy előzetes egyeztetés után átveheted őket Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán utcában.

Ha e két lehetőség egyikét szeretnéd választani, kérünk a rendelésed "Megjegyzés" rovatában jelezd ezt nekünk. Mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha rendelést kapunk minden esetben küldünk visszaigazolást (a gépi, automatikus visszaigazolás mellet) ! A rendeléseket este 18 óra után dolgozzuk fel, visszaigazolást is akkor küldünk. Ha rendelésed másnapján nincs az e-mailjeid között üzenetünk, kérlek jelezd nekünk, akár SMS-ben   is.

POSTÁN FELADOTT CSOMAG:

ELŐRE UTALÁSSAL - amennyiben a postai csomagküldést választod, a postai feladásra és csomagolásra 1500 Ft-ot számolunk fel csomagonként. Ebben az esetben az áru ellenértékét kérjük a megrendelésvisszaigazolásban megadott bankszámlaszámra utald át. 

UTÁNVÉT - ha  postai csomagként szeretnéd az árut megkapni, de nem szeretnéd az ellenétéket előre átutalni, postai utánvéttel tudjuk feladni az általad kiválasztott terméket, melynek ára 2000 Ft.

Rendeléssel, szállítással, fizetéssel kapcsolatos tájékoztatást az "Általános Feltételek" címszó alatt találsz.

—————

Vissza


Elérhetőség

Ecohomo Kft

Fő u. 3.
Pányok
3898


06703187017



Adószám: HU11697736